pátek 10. července 2015

Nikdy! Nikdy?

  Nikdy si nepořídím panenku -andělku-. Mají divný proporce, divný ksichtíky a většinou divný křidýlka. Kdysi dávno jsem sice sbírala figurky andílků, ale něco takovýho bych si nikdy nepořídila.   Nelíbí se mi! Vůbec se mi nelíbí!

   A pak se stalo, že jsem jednu uviděla na FB. Prý poslední...a byla neskutečně levná. Mé lakomé hanácké geny překvapivě zajásaly a pobídly, abych okamžitě reagovala. Příspěvek byl čerstvě vložený a já mohla být první zájemce. Nepřemýšlela jsem moc dlouho, druhý den se provedla platba a od včerejška ji mám doma.

   Je to velice romantická dekorace- ale copak nepřetvářím postupně pokoj pro hosty právě do romantického stylu? Barevně se mi tam sice vůbec nehodí, ale vždycky se dá přece převléknout, no ne?

   Asi jsem totálně zblbla. V noci jsem nemohla spát, jak jsem vymýšlela, jak jí ušiju několika šatiček a dnes jsem celý dopoledne strávila surfováním  a hledáním toho nejslušivějšího střihu a vymýšlením nejzajímavější kombinace vzorů.
   Mám v plánu přečalounit starou opravenou židli a pořád to odkládám. Teď už s tím pohnu, protože ze zbytku potahové látky plánuju ušít jedny z šatů.





     Probudily se ve mě vzpomínky na dobu,kdy jsem měla dcerky ještě malé a šila jsem jim na panenky. Jenže tehdy nebylo tolik času, nebylo tolik inspirace díky internetu a hlavně neměla jsem šicí stroj. 

     Takže doufám, že se brzo pochlubím novým andělčiným šatníkem.
 

4 komentáře:

  1. :-) nikdy neříkej nikdy :-)
    Pojď se ke mně podívat na moji první giveway.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám taký trochu blbší týždeň - dva za sebou, je dobré si prečítať niečo na čom sa človek pousmeje. Niečo pozitívneho. Tiež nie som na tieto panenky, ale keď už, tak by som si ju skôr ušila....

    OdpovědětVymazat
  3. A jak myslíš, že jsem dopadla já? :-) Tak dlouho jsem prohlížela střihy na šatičky pro panenky,že jsem našla střih na celou andělku. A k tomu ještě "postýlkovou panenku" A taky zajíčka. Už mám střihy zvětšený, látky,dutý vlákno a všechno ostatní nakoupený a zítra začínám šít....
    Přeju, ať ti -blbý týden- skončí co nejdřív.

    OdpovědětVymazat