pondělí 20. dubna 2015

Najdeš Zuzču? (neboli jeden předek a dva zadky)






V dubnu je v naší rodině narozeninovo-svátková smršť a tak se nám (jako každý víkend v poslední době) nahrnuly návštěvy. Malá ječivka u nás byla ze soboty na neděli, Peťa s rodiči dorazili v neděli na oběd. Zuzča ve 40 týdnu už sotva vláčí obrovské břicho a naříká, že už chce porodit, že už to nevydrží ani den. 
No jo- já to vždycky říkám, že poslední čtyři týdny trvají minimálně tři a půl měsíce, někdy i dýl...    

Peťa a Nikolka na sebe napřed hleděli nedůvěřivě, přece jen se nevidí tak moc často, ale pak byly v televizi pohádky, které je usmířily. Dokonce Nikča půjčila bratránkovi svýho koníka-což je projev té největší důvěry. Náš blbeček jim dělal ochranku a všem třem to úžasně slušelo.
                                                                  
     

           
 Když jsem si je tak fotila, vzpomněla jsem si na fotku, focenou skoro přesně na den před dvěma lety. Tak jsem si dala tu práci a našla ji. Je to neuvěřitelné, jak se za dva roky změní tihle prcci a jak málo my dospělí! 

                                                                          2015


                                                                           2013

A za rok si takhle vyfotím tři, až přibude Julinka...

4 komentáře:

  1. Ja som si posledne 3 tyzdne tehotenstva neuzila. Nasa mala princeznicka sa na svet poponahlala a ja som plakala od strachu, ze je moc mala a chuducka. Veru by som radsej nariekala ako nevladzem a ze to chcem mat za sebou ako moje nariekanie, ze je malicka. Vsetko dopadlo dobre a dnes sa tesime z nasej sladkej malej Nelinky. Dufam, ze budem mat to stastie si uzit este jedno tehotenstvo a to poriadne do konca. Krasna foto dokumentacia, zelam peknu rodinnu pohodicku. Katka

    OdpovědětVymazat
  2. O tři týdny dřív-to by teoreticky mělo být "dopečeno".Ale člověk nikdy neví, že jo? No, hlavně, že je malá v pohodě a daří se jí.

    OdpovědětVymazat