pátek 31. března 2017

Mám sebou vzít Bohuša?


První den hlídání Julinky proběhl v pohodě. Po práci jsme šly s malou k nim domů, naobědvala se a šla spinkat. Pak přišel z práce můj milý. Sbalili jsme věci na pobyt u nás na vesnici, posvačili a jelo se k nám.
Sotva jsme dojeli, volala Kristýna, že teda přijede s Nikolkou a položila mi otázku, která mě zaskočila Má sebou vzít Bohuša? Proboha, kdo to je? Vždyť Kristýna má vážnou známost.... ale ten se přece jmenuje jinak. Když jsem začala opatrně sondovat, bylo mi řečeno, ať se nechám překvapit.

No a to jsem teda zírala. Sotva obě přijely, Kristýna sáhla do tašky, vytáhla robotický vysavač a zavelela: "Bohušu pospěš!" Bohuš zamrkal zeleným okem, roztočil vousy a za hlasitého vrnění vyrazil zametat psí chlupy, kterých je u nás na podlaze dostatek, protože oba psi je nepřetržitě doplňují. Julinka dřepla a fascinovaně sledovala, jak je Bohuš pracovitý. A my zírali taky.



 Od té doby jsem o Bohušovi básnila snad každý den. Plánovala jsem, že navrhnu svému milému, že bychom se na takový šikovný přístroj složili. Jen co dostanu výplatu, hned to navrhnu.


A pak bylo Valentýna (ty posraný americký svátky nikdy slavit nebudu, říká můj milý každý rok) a já příjdu z práce domů - a tam na mě čekal! 
Můj Bohuš!

Hezky způsobně dřepěl v koutku s nabíječkou a čtverácky na mě mrkal



Samozřejmě, že to nebyl dárek k Valentýnu. To jen tak náhodou vyšlo na 14. února, to byla náhoda. Jak jinak, u nás se přece americký svátky neslaví!

Mám prostě skvělýho chlapa! 





6 komentářů:

  1. Marcelka hlavne že ten darček nebol k Valentýnovi :-). Spomínam si na jedno video, kde pes sa vy-toto- na dlážku a robotický vysavač to chcel pekne povysávať a akurát to rozotrel po všetkom, po koberci všade. Lenže naši psíkovia sú dobre vychovaný..... Prajem príjemný deň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to muselo být příšerný! Úplně to vidím... v živých barvách! 😂

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děvče zlatý, já ti ani nevím. :-) Spíš by se dalo říct, že chodím do práce. Mimo toho nestíhám NIC. Volný víkendy bych ráda věnovala odpočinku, ale nahromaděné práce v baráku je tolik... Taky občas přijedou dcery s dětma- a víkend je pryč a já jdu zase do práce, unavenější, než jsem byla v pátek. Vstávání ve čtyři ráno mě taky ubíjí. Tak já ti ani nevím, jestli vůbec žiju. :-)

      Vymazat
  3. Nevěřila jsem, ale také mám doma takového pomocníka a je úplně skvělý. Než přijdu domů, je čisto, jen kdyby ještě zvládal utřít prach...:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že robovysavače mají svoje jméno snad v každé domácnosti. Už jen čekám, kdy do toho začnou číňani montovat umělou inteligenci, abyste si s nima i pokecali. :D U nás je to dáma, jmenuje se Boženka. :D Koupil jsem ji manželce k Vánocům, protože měla nějaké zdravotní problémy, tak abych jí ulehčil trochu práce. :) Navíc je to taková hračička, takže si to spárovala s telefonem, jezdí přes aplikaci a kontroluje, kde zrovna je. Prostě takový blbinky. :) Dokonce se jí srovnaly i psychické problémy, hlavně díky domácí pohodě a cbd produktům, které jí doporučil lékař. Takže jsme teď tak nějak všichni spokojení. :)

    OdpovědětVymazat