pondělí 21. listopadu 2016

Jak pokračuje hubnutí, alias "akce pupek" ?





No... po pravdě prachmizerně!

Ze začátku jsem těžce, v potu tváře hubnula maximálně půl kila týdně. Pak se jelo na týden na dovolenou a prásk,  dvouměsíční, těžce vydobytý výsledek byl v háji.

Když mi začalo pravidelné dojíždění do práce, naivně jsem si říkala, že když se budu víc hýbat, kila půjdou dolů jak po másle. Jinak to ani nejde. Vždyť každé ráno začínám dvacetiminutovkou na kole (a to řádně svižnou, protože věčně jezdím na poslední chvíli). Pak přesun vlakem a autobusem a poté 10- 15 minut pěšky. V práci jsou téměř celé tři hodiny jen chůze, předklony, shyby atd. A pak cesta zpět, tzn procházka, autobus, vlak a 20 minut na kole.
První měsíc nebyl čas na nic jiného, jak jsem se zmiňovala v předchozím příspěvku a ani mě nenapadlo si stoupnout na váhu. Po nějaké době jsem si na převážení sice vzpomněla, ale zároveň ve mě sílil pocit, že přibírám, místo hubnutí.

No a pak jsem si svůj dojem jen potvrdila. Zase kilo nahoru!
Nechápu, jak je to možné. Necpu se sladkým, ani tučným, jím úplně normálně. Řekla bych, že snad ještě méně, než dřív. Nejím před spaním. Pravidelného pohybu mám mnohem víc, než dřív a přesto se to nikde neprojeví. Takže někde dělám chybu.

Zkusím víc celozrnného pečiva a víc si hlídat skladbu jídelníčku.

A co vy, ostatní, jak pokračujete? Zito- co ty, do svatby se podařilo ubrat na kilech, kolik jsi měla v plánu? A co jaguárka? A vy ostatní? Máte lepší výsledky než já?
 Pochlubte se!




7 komentářů:

  1. Marcelko, já jsem přibrala dvě kila :-D, játvrdím, že jsou to svaly :-D, v lednu nastupuju, tak snad zhubnu v práci...nebudu mít čas na jídlo...přeju ti úspěch a spokojenost!

    OdpovědětVymazat
  2. Zakopaný pes může být v tom "jím méně než dřív". Pokud už to neděláš, tak si zkus na www.kaloricketabulky.cz spočítat potřebný příjem pro hubnutí a nejít pod něj. A zadávat si tam pár dnů snědené - spočítá to i složení. Já z toho krásně (no krása to vlastně není) vidím, že mám pořád víc tuků než bych měla.

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelka schudla som 10 kil, ale uz zdarne priberám nazad, zase papam všetko. Ano idem si kúpiť niečo sladké. Marcelka štítnu žlazu máš v poriadku?. Ja keď jem menej a hýbem sa tak aj chudnem. Keď sedím v práci a myslím na jedlo tak priberám. U mňa to funguje tak, že alebo diétujem a chudnem, ale nie a vtedy priberám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem byla na posledním vyšetření, tak to bylo OK.

      Vymazat
  4. Já jsem paradoxně nejvíce zhubla v době, kdy jsem změnila práci. Člověk by čekal, že jsem ten měsíc seděla doma, ale ty stresy mi shodily téměř pět kilo. Každodenně jsem pročítala nabídky práce a zoufala si nad tím, že nic není pro mě nebo že tam a tam mě chtít nebudou. Nakonec jsem to zkusila a přihlásila se do výběrového řízení na pozici, na kterou bych teoreticky neměla mít. A světe div se, letos tam budu pět let a ještě jsem povýšila! :)

    OdpovědětVymazat