čtvrtek 21. července 2016

A to už další vážení nebude?- aneb pupková výzva

Přiznávám, že minulé převážení jsem totálně zasklila.

Dnes je  na řadě další kontrola případného úbytku.



Skoro jsem měla strach podívat se na výsledek, ale překvapivě dobrý-  mínus dalších 1,8 kg.
Takže pokračuju plynule asi tak půl kila týdně.

Za mě dobrý. A co vy ostatní?



4 komentáře:

  1. Si šikulka, 1/2 kg týždenne. Klobúk dole. Ja teraz veľa cestujem, do Bratislavy za dcérou, na jednu chalupu upratať, na druhú chalupu upratať, aby sme tam potom s kamoškami mohli na predĺžený víkend. A dietovať keď si na cestách, to sa nedá. Za týždeň schudnem 1 kg aby som cez víkend pribrala nazad. Ale dokopy som už zhodila nejakých 7 kg. Vyžrala som sa poriadne v zime a svadba dcéry sa blíži, už nijakú chalupu ani cestovanie nechcem vidieť. Do 20 augusta ešte potrebujem zhodiť aspon 4 kilá, nech na svadbe nepovedia, aká matka taká Katka. Marcelka držím palce nech sa chudnutie vydarí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase držím palce tobě, ať se svatba povede k radosti všech. Poslední dobou se mi při slově svatba vybaví známá z FB,které se v jednom týdnu vdávala dcera a ženil syn. Ostatně- může si to každý přečíst na jejím novém blogu:
      http://mutinkaa.blog.cz/1607/kdyz-mamy-placou

      Vymazat
  2. Hubnutí, to je slovo do pranice :-)
    Začala jsem se v zimě pořádně hýbat a myslela jsem si jak schudnu ty poporodní kila. Drží se mě už tři roky :-) Tak vždy po návratu jsem měla děsný hlad a musela se najíst. Postava se trochu zformovala, ale přibrala jsem kilo :-D Asi svaly :-))
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se poporodní kila drží už osmnáctý rok. A ještě si k sobě pozvaly celou rodinu a všechny známý k trvalýmu pobytu... :-(
      Zatracený kila, během let se namnožily jak potkani! :-)

      Vymazat